seven kappers

Seven is een erkend leerbedrijf. Wil je weten of wij opzoek zijn naar BBL of BOL collega’s, neem dan contact met ons op.

seven kappers

Wij zijn Michelle en Steve.

Twee ervaren stylisten met een passie voor haar, haarverzorging en advies. Seven staat voor eerlijk advies, eigentijdse kapsels en perfecte verzorging. hier loop je tevreden en stralend de deur uit.

advies

Voor de behandeling bespreken wij onze visie over de coupe. Hierbij kijken wij oa naar gezichtsvorm, hals en nek. Uiteraard luisteren wij ook naar jouw wensen.

shine

Een goede coupe laat iedereen shinen, maar hierbij hoort natuurlijk ook verzorging. Wij hebben verschillende producten van Maria Nila die wij kunnen aanpassen op de wensen van de klant en behoeftes van het haar.

Maria Nila

Alle Maria Nila producten zijn volledig vrij van sulfaten & parabenen, 100% Vegan, Cruelty Free en 100% Climate Compensated. Maria Nila heeft de natuur en de toekomst van de wereld hoog in het vaandel staan. Vandaar dat zij diverse klimaat projecten ondersteunen om hun ecologische afdruk te verminderen.

waarom seven kappers

Na jaren met plezier bij Rob Peetoom te hebben gewerkt, hebben wij besloten om voor onszelf verder te gaan. Een grote stap met veel veranderingen. Zo wilden wij een salon waar iedereen zich fijn voelt om even naar binnen te lopen én dat iedereen goede service en kwaliteit kan ervaren. Heb je vragen of wil je advies over je haar, loop dan gerust bij ons binnen.

jaar ervaring

verschillende behandelingen

binnen bij seven kappers

Eenmaal binnen bij Seven kan je er vanuit gaan dat wij 100% aandacht hebben voor je. Hierdoor ga je gegarandeerd tevreden naar huis.

Team Seven kappers

Een klein team met een grote passie van het nog mooier maken dan jij al bent.

michelle

michelle

Owner // Hairdresser

steve

steve

Owner // Hairdresser

Seven Kappers

Twijnstraat 59
3511 ZJ Utrecht

 

Tel: 030-3074498
Email: info@sevenkappers.nl

je bent welkom op!

werkdagen

Maandag 10:00  - 18:00

Dinsdag gesloten

Woensdag 10.00 - 18.00

Donderdag 10:00 - 21:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

in het weekend

 

Zaterdag 10:00 - 17:00

 

Contact Opnemen

Telefoon

030-3074498

Mail

info@sevenkappers.nl

Adres

Twijnstraat 59, 3511 ZJ Utrecht

Social